Dirk Claessens

Mijn missie

 

Elf jaar terug ging ik naar een Practioner NLP opleiding. Ik dacht de zoveelste opleiding te volgen in positief denken. Al na het eerste uur had NLP mijn volledige aandacht. Hoe meer ik leerde, hoe meer ik erover wou weten. Zo krachtig waren de oefeningen. Aansluitend mijn master gevolgd en dan aan de slag gegaan als coach. Ik ben door Richard Bandler gecertificeerd als Master NLP Practioner.

 

Mijn levensdoel is om zo veel mogelijk mensen te helpen om hun leven blijvend en ingrijpend te veranderen, zodat ze een betere kijk op het leven krijgen, meer grip op hun emoties om zo iedere dag met zoveel mogelijk passie te beleven.

Deze verandering kan op verschillende gebieden zijn zoals in relaties, gezondheid, werk of persoonlijke groei en ontwikkeling.

Je leert hoe je angsten en fobieën kunt overwinnen, leren omgaan met stress, zelfhulp en het overwinnen van depressies.

 

Ondertussen coach ik al een decennia en heb al velen hun leven veranderd in de goede zin. Het is en blijft mijn passie, en iedereen kan veranderen met de juiste tools naar een leven hoe je weet om tegenslagen om te buigen naar kansen.

 

Wat is NLP ?

 

Neuro Linguistic Programming ofNLP is de kunst en wetenschap van persoonlijke voortreffelijkheid. Het leert je, hoe uw eigen geest in een machtiger en doeltreffende manier te gebruiken om de resultaten te verkrijgen die je in alle gebieden van je leven wilt. Het is een krachtige technologie die vlug en gemakkelijk resultaten oplevert. De grondleggers van Neuro Linguistic Programming hebben ontdekt dat geluk en succes de resultaten zijn, van specifiek denken dat door iedereen kan geleerd worden. NLP geeft je de mogelijkheden voor het leren en veranderen van jezelf. Deze technologie vertegenwoordigt een dramatische sprong in de menselijke ontwikkeling en u hebt de gelegenheid om het aan te leren. Je begint te leren hoe je brein werkt zodat je veranderingen kan aanbrengen die je wilt. Dirk Claessens zal hierbij je gids zijn.

 

Neuro: Wat we waarnemen wordt weergegeven door onze vijf zintuigen, nl. ons zicht, gehoor, gevoel, reuk en smaak. Ons zenuwstelsel geeft een beeld weer op basis van onze ervaringen.

Linguistisch: Onze ervaring krijgt betekenis door taal en non-verbale communicatie.

Programmeren: Het aanleren van technieken om je brein opnieuw de juiste dingen te leren om zo de gewenste resultaten of richtingen te bereiken.

gallery/logo_master_coach
gallery/nlp-logo-symbol
gallery/dirk

Projecten

gallery/undraw_wireframing_nxyi

Rond de kerst –en nieuwjaarsperiode brengen de meeste van ons deze dagen door bij familie of vrienden, waarbij er gewoonlijk lekkere maaltijd bereid wordt en cadeautjes gegeven worden.

Dit is een periode dat er ook kaartjes naar elkaar gestuurd worden als omdat we aan elkaar denken. Nieuwjaarsbrieven worden voorgelezen als blijk van dank en we wensen elkaar bij de jaarwisseling het beste voor het nieuwe jaar!

Toch zijn er mensen rond die de kerst –en nieuwjaarsperiode op een totaal andere manier doorbrengen. Lees verder

Op donderdag 29 december 2011 was de dag aangebroken om ‘het Kerstfeest’ te laten doorgaan...een woord van dank