Over de sessies

Persoonlijke coaching – begeleiding

“Beleef onderweg naar je verlangde doel minstens evenveel plezier als bij het behalen ervan”

Als het gaat om welbepaalde doelen te halen, dan wordt dit uitvoerig besproken en aan de hand daarvan wordt er een plan opgesteld om deze doelen te halen. Zo is er een begeleiding van in het begin totdat het doel bereikt is.

Als een schip naar een bepaalde plaats wilt varen, dan kan het schip van zijn koers afwijken door de wind of stroming. Zo wordt er dan ook regelmatig bijgestuurd om op de bepaalde plaats of haven te kunnen varen. Zo is dit ook in het leven als je bepaalde doelen wilt bereiken.

'No cure no pay'

Dit wil zeggen dat je na het eerste gesprek hoeft te betalen als je het gevoel hebt dat je geholpen bent. Anders hoef je niets te betalen.

Als het gaat om een angst, vrees, stress, depressie of fobie wordt er gewoonlijk gewerkt met 3 sessies.
Tussen de sessies is ongeveer 14 dagen.

We werken gewoonlijk met 3 sessies.
De eerste sessie:
Nadat we het uitvoerig hebben gehad over de reden van je bezoek, leer ik je bepaalde technieken om meer grip te krijgen op je emoties en gevoelens. De meeste van deze technieken zijn makkelijk aan te leren zodat je er onmiddelijk inzicht in krijgt en waarbij je het gevoel hebt dat je ermee aan de slag kan. Daarna is het de bedoeling dat je die bepaalde technieken de komende 14 dagen gaat oefenen.

De tweede sessie:
Bij het begin van deze sessie gaan we bespreken bij welke technieken je een goed gevoel hebt gehad en bekijken we waar we eventueel de technieken  kunnen verfijnen of bijsturen. Verder gaan we aan de slag om ervoor te zorgen dat je onbewust deze technieken gaat gebruiken.

De derde sessie:
Bespreken we de afgelopen 14 dagen. Na deze sessie zou je in principe de
technieken onbewust al moeten kunnen toepassen. Mocht je eventueel het gevoel hebben om hierna nog een sessie te doen, dan kunnen we dat altijd samen bekijken.

Moch je het gevoel hebben dat je verder informatie nodig hebt,dan kan je steeds telefonisch contact opnemen ofwel het formulier invullen op de website.

"It is in the moment of decision that your destiny is shaped" Anthony Robbins


De NLP test

Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) is een van de aller krachtigste en meest effectieve methoden om allerlei emotionele en psychische problemen op te lossen. Helaas, werkt NLP niet bij iedereen. Bij ongeveer 50% van de mensen werkt NLP direct. Bij 40% van de mensen is er een traject nodig van enige weken om te zorgen dat NLP gaat werken. En tot mijn spijt is er een groep van ongeveer 10% waar het niet altijd lukt om NLP aan de gang te krijgen. Daar neemt ik dan de volledige verantwoordelijkheid voor.

Van tevoren is niet te zeggen bij wie NLP wel goed werkt en bij wie niet. De ervaring leert dat het vaak zo is dat hoe erger de klachten zijn, hoe beter NLP werkt. Vandaar dat we je van dienst willen zijn en op een laagdrempelige manier je mogelijkheden te bieden om zelf uit te zoeken wat NLP voor jou kan betekenen. Al was het maar omdat het moeilijkste gedeelte van NLP is om mensen zover te krijgen dat zij zich laten helpen. Met NLP kan je heel veel bereiken, alleen dien je zelf natuurlijk wel de eerste stap te zetten.

Daarbij geldt dat hoewel je NLP prima in je eentje op jezelf kan toepassen, het met begeleiding vaak stukken makkelijker gaat. Vandaar de NLP Test. Juist omdat wanneer NLP werkt, het heel snel werkt, is het in bijna alle gevallen het verstandigst om eerst te kijken wat je met NLP kan bereiken. Blijkt NLP onverhoopt niet te werken, dan kan je altijd nog andere stappen ondernemen. Maar blijkt NLP zoals bij vele andere mensen bij jou ook prima te werken, dan heb je een hele eenvoudige, ontspannen en plezierige manier gevonden om problemen op te lossen.

Deze test die tussen de 20 en 60 minuten duurt (afhankelijk hoe gemakkelijk NLP bij je blijkt te werken) test hoe goed je bent in de belangrijkste elementen van NLP: voelen, visualiseren en je gedachten beïnvloeden. Tijdens de test leer je meteen beter omgaan met je emoties, positief denken en je verleden en toekomst op orde te brengen. Aan het einde van de NLP test weet je definitief wat NLP voor jou kan betekenen, in hoeverre NLP voor jou die gemakkelijke en effectieve oplossing is en wat de beste vervolgstappen zijn: NLP coaching of NLP trainingen.

Tegelijkertijd realiseer ik me dat dit niet de beste economische tijden zijn en is het tarief voor deze test 25,- euro incl. BTW en na afloop van de test krijg je, ongeacht de uitslag, de CD, "Leer je goed voelen" ter waarde van 24,95 euro gratis.

Wanneer je jezelf wilt testen en wilt ontdekken wat je met NLP kan bereiken en hoe NLP je helpt bij het oplossen van problemen, klik dan hier en vul in bij het vakje ‘vraag’,  de NLP Test. 

Zwijgplicht

Zwijgen is goud


Alle gegevens zijn confidentieel, en zullen onder geen beding vrijgegeven worden. De getuigenissen op de website worden enkel gepubliceerd met uitdrukkelijke toestemming van diegene die het geschreven heeft. Als je een getuigenins wilt schrijven, dan heb je ook de keuze of je naam eronder komt of niet.

Wat is NLP ?


Neuro Linguistic Programming ofNLP is de kunst en wetenschap van persoonlijke voortreffelijkheid. Het leert je, hoe uw eigen geest in een machtiger en doeltreffende manier te gebruiken om de resultaten te verkrijgen die je in alle gebieden van je leven wilt. Het is een krachtige technologie die vlug en gemakkelijk resultaten oplevert. De grondleggers van Neuro Linguistic Programming hebben ontdekt dat geluk en succes de resultaten zijn, van specifiek denken dat door iedereen kan geleerd worden. NLP geeft je de mogelijkheden voor het leren en veranderen van jezelf. Deze technologie vertegenwoordigt een dramatische sprong in de menselijke ontwikkeling en u hebt de gelegenheid om het aan te leren. Je begint te leren hoe je brein werkt zodat je veranderingen kan aanbrengen die je wilt. Dirk Claessens zal hierbij je gids zijn.

Neuro: Wat we waarnemen wordt weergegeven door onze vijf zintuigen, nl. ons zicht, gehoor, gevoel, reuk en smaak. Ons zenuwstelsel geeft een beeld weer op basis van onze ervaringen.

Linguistisch: Onze ervaring krijgt betekenis door taal en non-verbale communicatie.

Programmeren: Het aanleren van technieken om je brein opnieuw de juiste dingen te leren om zo de gewenste resultaten of richtingen te bereiken.

Lokatie

De lokatie wordt vrij gekozen, ofwel bij u thuis of in mijn praktijk, op het volgend adres:

Ullensstraat 9
2610 Wilrijk
Tel: 03 448 27 99
Email: info@dirkclaessens.be
GPS Coördinaten

4° 27' 58" E
51° 10' 41" N