Getuigenissen

Het doet me enorm veel plezier om de positieve reacties te mogen ontvangen, en ben blij dat ik mag bijdragen om mensen hun leven blijvend te veranderen in de goede zin. Hieronder vindt je de getuigenissen terug

 

Onze dochter Hanne heeft hard geleden onder de druk van de school en thuis rond het huiswerk.
Ze is overgeschakeld naar het bijzonder onderwijs vooral voor problemen met rekenen. Velen dachten dat het veel beter ging gaan en dat ze ging openbloeien. Wij hoopten dat deze mensen gelijk hadden want het was een zware stap voor ons allemaal.
Na 1,5 jaar en heel wat testen te hebben ondergaan staan we nog niets verder. Toevallig kwamen we bij NLP terecht. Eerst waren we ongelovig, zou dit iets kunnen veranderen?

We zijn er toch mee gestart, wie weet?!
De eerste sessie vond Hanne leuk, dus er volgde er nog een paar.
Ik merkte tijdens de sessies dat ze er moe van werd dus het zal toch in ets in haar hoofd doen, dacht ik. De laatste maand merken we een aantal dingen op die ons doen inzien dat het effectief iets doet met Hanne.
Een kleine tegenslag weegt minder zwaar door voor haar. Als er en donderwolk boven haar hoofd hangt kan deze even snel verdwenen zijn dan dat ze gekomen is. Ze maakt droge en grappige opmerkingen.
Ze staat steviger in haar schoen tegenover vriendjes en vriendinnetjes.
Ze lijkt veel meer te kunnen dragen. Hopelijk ze dit gevoel mee naar haar school in September.
Nu beseffen we eigenlijk pas wat we kwijt waren...onze vrolijke dochter is terug!

Dank u Dirk.
Mama en papa van Hanne
Danny en Willem

 

Hoi Dirk,
Ik heb dus de bij-job.
Ziet er niet oninteressant uit.
Bedankt alvast voor je uitleg en je moeite, ook tijdens je vrije weekend!
Ik vertel er later meer over.
groetjes,
G

 

Dag Dirk
het is nu nacht. tis ongelofelijk maar dit is een toverstok die ik gevonden heb, zo lijkt het toch!

ik heb nog eens in mn mail zitten grabbelen naar die website (over volley) waarbij ik toch eens wat verder wou zoeken, of er niet nog meer clubs bestaan rond mn woonplaats..
resultaat: k heb er nog 2 gevonden ( de aanhouder wint?)
het zijn 2 recreatieve clubs en zij spelen ook zo kleine matchen, de ene ploeg gemengd, de andere mannenploeg...
ik heb beide een mail gestuurd, nu pas deze nacht(tja) ik kreeg of krijg een heeeel borrelend gevoel van toen ik 19was...
het feit dat het niet zo echt heel amateuristisch is, ik denk dat het zowel trainen en match spelen is in t weekend, maar toch laag niveau , heeft me doen beslissen!
het was een meer dan bruisend gevoel, het was alsof Jezuke zei dat ik het moest en wou doen... omdat mn lichaam ook naar de promo-filmpjes over volleybal keek, en mn lichaam herkende dat nog allemaal..het rechtveren, het genieten van teamsport.

ik kan het allemaal nie beschrijven, of toch...
ik heb een vriendin dan uitgenodigd of ze mee wil naar de Topper Roeselare op hoog niveau deze zaterdag, gaan kijken als ze thuis spelen.. dit is mijn voorstel omdat er vorige keer tijdens de match ook iets in mn lichaam 'sprong'.. het is mn lichaam dat zegt om te ontspannen , maar ook om erin te vliegen...

woorden schieten soms tekort...

op deze avond, memorabel...

omdat het 2clubs zijn waar ik eventueel nog bij kan aansluiten, dus de week, de weekends zien er anders uit. ik denk niet dat die mensen, gelijk wie, of waar, zullen bijten...


duizendmaal dank voor de 'tools' , ik geef ze NOOIT van m'n leven nog af!!
het is alsof ik herboren word... en meer de dingen doorzie, en niet doorzie maar er ook iets aan wil doen...! dit is het voornaamste..

ik voel nu zeker dat het een andere weg is, die ook begaanbaar is, die uiteraard wat moeite kost, maar ik wil fier zijn op mezelf, door het groeiproces heen....

ik denk dat jij zal zeggen: amai! daarvoor doe ik het.
groeien, doorwerken, en nu vooral niet achteromkijken. het lukt me wel, m'n persoonlijke inzet is nog nooit zo groot geweest, ook niet bij een examen..

de bal is aan het rollen en emotie hoort daarbij... ik ben gelukkiger met mezelf,

DANKUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!

 

Dag Dirk,
 
De sessies bij jou waren supertof! De eerste was de leukste! Na 10 minuten voelde ik me reeds veel beter. Ik voelde me .... precies een beetje verliefd! Ken je dat gevoel???
Zo'n warm, vlinderend, zwevend, geweldig gevoel! De daarop volgende weken moest ik dat gevoel vaker oproepen. Dat was heel simpel! Bij alles wat ik deed, werd ik goed gezind en kreeg soms zelfs de slappe lach! Ik ontdekte ook meer over mezelf, mijn omgeving en mijn omgang met andere mensen.
De volgende sessie heb je me geleerd hoe ik dat opgewekte gevoel een beetje kon neutraliseren bij situaties, die daarom vroegen, bvb. tijdens vergaderingen. Ik vertelde je ook een ervaring van vroeger, die ik nogal gênant vond. Jouw reactie was zo aangenaam dat er eigenlijk helemaal niets meer was om verlegen over te zijn.
Ik vond het ook héél fijn dat je nooit vroeg waarom ik bij jou kwam. Eigenlijk had ik me echt voorgenomen om jou niet te vertellen hoe zwaar mijn leven is, maar ik deed het wel en het luchtte me op. Ik was blij dat het eruit was. Ik zei toen ook dat ik mezelf daardoor niet zo sociaal vond. Je antwoordde gewoon dat je daar nog niets van gemerkt had! Weet je, dat deed deugd! Toen ik je over een ander voorvalletje vertelde, maakte je me erop attent dat het voorbij was. "Het ligt achter jou", zei je En ik kon het gewoon loslaten!!!
De laatste sessie was iets minder leuk, omdat ik niet wou dat het stopte! Je zei toen dat we nog wel contact konden houden. Je zegt het waarschijnlijk tegen iedereen????, maar je zei het op zo'n toffe manier dat ik het als een complimentje opman. En je bent een man van je woord, want we houden nog contact!!!!
Bedankt, lieve Dirk, voor alles wat je me leerde, de vele technieken en voor het ongelooflijk goed gevoel dat je me gaf en geeft elke dag opnieuw!

Groetjes,
 
Ann 

 

Hallo iedereen die dit leest :)
Ik zal me eerst even voorstellen: ik ben iemand die met veel angsten heeft geleefd (ja je leest het goed geleefd ).
Ik durfde niks, niet alleen naar de winkel, niet alleen de bus op, niet alleen....gewoon niks durfde ik alleen.
En vertrouwen had ik ook al niet in de mensen zo veel dat mijn vertouwen geschonden was. Zo veel dat het haast onmogelijk was voor mij om nog maar iemand te vertrouwen,
tot ik kennis maakte met Neuro Linguistisch Programmeren en Dirk :)
De eerste keer dacht ik wat is dit , gaat dit me lukken?
Ga ik hem wel vertrouwen ( mijn vertrouwen was al een keer geschonden door een psychologe)?
Maar al bij al viel het allemaal super mee.
Hij leerde me zo vele dingen die ik nuttig vind in het leven zoals hier en nu leven, en wil je iets veranderen doe je het nu en niet morgen !!!!!! NU NU NU
gewoon leven!
De dingen doen die je graag doet en je zeker niet druk maken om wat de mensen over je denken ( roddelen en denken doen ze toch altijd ).
Je leeft maar 1 keer , neem die teugels in de handen en yihaaaa.
Positief denken heeft me heel ver gebracht.
Heb een stage gedaan in een rusthuis ( waarvan ik eerst dacht: dit doe ik nooit.)
Maar wat is dit super andere mensen helpen , de gezichten zien waar gewoon op te lezen valt dat ze je dankbaar zijn, echt daar doe ik het voor, daar ga ik terug voor naar school voor daar te kunnen werken.
Dit zijn allemaal dingen die me zonder Dirk zijn hulp nooit zouden gelukt zijn.
Dirk, ik ben je zo oprecht dankbaar voor mijn leven zo een positieve wending te geven

PS: Elke stap vooruit genomen
Het maakt niet uit hoe groot of klein
Brengt je dichter bij je doel
Daar waar je ooit wil zijn
Dus ga vooral steeds door
En probeer niet stil te staan
Want elk stapje , klein of groot
Is er toch weer 1 gedaan

Groetjes Claudia